naar boven naar homepage

Test; Nieuwe Philips Lumea Precision Plus

door Constance op 30-07-2012

Intussen ben ik al ruim 1 maand het nieuwe model van de Philips, de Lumea Precision Plus aan het testen. Zoals jullie weten heb ik ruim 2 jaar geleden de Lumea in mijn bezit gekregen en daar ben ik zo tevreden over dat ik binnenkort op het YouTube Philips kanaal te bewonderen ben.

Aangezien de Lumea Precision Plus pas in september as. te koop zal zijn, mag ik alvast een tipje van de sluier oplichten over deze nieuwe versie. Een van de voordelen van het nieuwe model tov. het oude model is het feit dat je nu meer over je benen, oksels en bikinilijn kan glijden ipv. dat je de Lumea stukje voor stukje moet plaatsen. En dat is niet alleen handiger maar ook gemakkelijker en hierdoor krijg je een beter resultaat. En tevens krijg je het kleinere opzetstukje, speciaal voor het gezicht, erbij waardoor je ook ongewenste haargroei, bijv. op de bovenlip, gelijk kunt elimineren.

Ik was al fan van de Lumea, maar de Lumea Precision Plus is nog meer de moeite waard, want ontharen gaat nu nog sneller.

 

Tags:, , , , ,

Laat je reactie achter

nieuw Max-Factor-Colour-Elixir-Gloss
nieuw
nieuw Colorescience_Mineral_Makeup
Word lid van de Shoppen.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op shoppen.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
coisa original
bf masks
Max-Factor-Colour-Elixir-Gloss
WP_20140410_22_00_03_Pro
Advertentie