naar boven naar homepage

Nieuwe Eastpak collectie

door Constance op 18-07-2012

Voor aankomend najaar en winter komt EASTPAK met een nieuwe, trendy, lijn tassen en koffers. En deze nieuwe collectie zit vol met slimme en praktische functies zodat je nog meer werk, studie en plezier kwijt kunt in je EASTPAK.

Core Series; In de Core series zitten nieuwe rugtassen en koffers en deze multifunctionele serie combineert efficiënt opbergen met goed georganiseerde vakken, en de prints op de tassen en koffers zijn bescheiden, maar wel gedurfd. In deze collectie zit de carry-on Stuwy met gevoerd laptop compartiment en multifunctionele vakken, de Berkins met een praktisch voorvakje en de Bold S: een cabinetrolley van cabine met snel toegankelijke vakken en gespen aan de zijkant zodat je het volume aan kan passen.

Velow; Deze collectie, in verschillende kleuren, zorgt ervoor dat je je spullen kunt opbergen, dragen en pakken zoals jij dat fijn vindt. Wat vind je van een geïntegreerde OV-kaarthouder die ervoor zorgt dat je kan in- en uitchecken zonder dat je je kaart hoeft te pakken.

Spins; Dit is een bagagecollectie (in diverse kleuren) op wielen met grote compartimenten met U-rits openingen en snel toegankelijke vakken. Dankzij de grote Spins M en Spins L – en in mindere mate de Spin S – is het nu mogelijk nog meer spullen mee te nemen.

Tags:, , , ,

Laat je reactie achter

nieuw ipanema
door Constance op 09-04-2014

Ipanema slippers

0
nieuw maasmechelen
nieuw logo bandajanas
Word lid van de Shoppen.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op shoppen.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
doos babyliss
coisa original
bf masks
Max-Factor-Colour-Elixir-Gloss
WP_20140410_22_00_03_Pro
Advertentie