naar boven naar homepage

Nieuw model G-SHOCK horloge

door Constance op 11-07-2012

G-SHOCK is de samenwerking aangegaan met Maharishi en dit label is, sinds de oprichting in 1994, een van de meest invloedrijke ontwerpers in de UK.

Maharishi hoofdontwerper Hardy Blechman heeft een passie voor de natuur die je terugziet in zijn ontwerpen en hij maakt altijd gebruik van de nieuwste technologieën. De samenwerking tussen Maharishi en G-SHOCK GA-110 is dan ook gebaseerd op hun gezamenlijke krachten: robuustheid en doorzettingsvermogen. De G-SHOCK GA-110 is op 14 juni jl. gelanceerd en is te koop in de Maharishi winkel in Londen.

De GA-110 heeft een aantal extra functies zoals schokbestendigheid, waterdicht tot 200M, Auto LED Light Barometer, 48 steden wereldtijd, 1/1000e stopwatch met snelheid indicator, 4 dagelijkse alarmen en 1 snooze alarm, automatische kalender en uursignaal.

Tags:, ,

Laat je reactie achter

nieuw tassen voorkant
nieuw JANzenbordpicknicktafel
nieuw aldi
Word lid van de Shoppen.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op shoppen.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
vaseline spray & go
lumea gezicht en lichaam
door Constance op 16-07-2014

Philips Lumea ontharing

0
VisaCare
tassen voorkant
JANzenbordpicknicktafel
Advertentie