naar boven naar homepage

Brandinvites, nu ook in Nederland

door Constance op 07-07-2012

Online winkelend Nederland heeft nu ook toegang tot Brandinvites: de op één na grootste besloten shoppingcommunity van Europa (na Frankrijk, Engeland, Italië en Spanje).

Je krijgt als lid van Brandinvites.nl korting op fashion- en lifestyle aanbiedingen (oa. mode-accessoires, cosmetica, bedlinnen, huishoudproducten, speelgoed en wijn) en de kortingen lopen op tot 70%. Dus je kan helemaal los gaan met merken zoals Lacoste, Chipie, Calvin Klein en Mexx, en dat gewoon vanuit je luie stoel, dus geen geduw en getrek tussen de kledingrekken.

Je kunt gratis inschrijven op Brandinvites.nl en je krijgt gelijk alle aanbiedingen in je mailbox. Vraag je vrienden om ook lid te worden van Brandinvites.nl en ontvang een extra korting van €12,- op alle verkopen.

Tags:, , , ,

Laat je reactie achter

nieuw Max-Factor-Colour-Elixir-Gloss
nieuw
nieuw Colorescience_Mineral_Makeup
Word lid van de Shoppen.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op shoppen.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
coisa original
bf masks
Max-Factor-Colour-Elixir-Gloss
WP_20140410_22_00_03_Pro
Advertentie