naar boven naar homepage

Nieuwe Bourjois nagellakremover

door Constance op 02-07-2012

In mei jl. heb ik al kennis mogen maken met de Bourjois Dissolvant Miraculeux 1 Seconde nagellakremover. Maar omdat ie toen nog niet in de winkels lag heb ik nog even gewacht met het schrijven van dit artikel. Inmiddels is bekend geworden dat de Dissolvant Miraculeux 1 Seconde vanaf half juli te koop zal zijn.

Wat is er zo bijzonder aan de Bourjois Dissolvant Miraculeux 1 Seconde nagellak remover? Je stopt je vinger in de pot en in de pot zit een spons gevuld met de remover. Dus binnen 1 seconde is je vinger nagellak vrij. Je nagelriemen worden gevoed door de amandelolie die is toegevoegd. En als extraatje ruikt de Dissolvant Miraculeux 1 Seconde heerlijk naar rood fruit en vanille en bevat deze remover geen aceton of parabenen.

Tags:, ,

Laat je reactie achter

nieuw VisaCare
nieuw aldi
nieuw
Word lid van de Shoppen.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op shoppen.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
duo boots
Genova-E-go
kartell by laufen
door Constance op 19-07-2014

Kartell badkamermeubels

0
mirror power
vaseline spray & go
Advertentie