naar boven naar homepage

Moederdag Kado: Beautybox van Truly Yours

door Constance op 20-04-2012

Gisteren ben ik verrast met een Beautybox van Truly Yours en ik vond dit zo’n leuk initiatief dat ik daarop besloten om dit met jullie te delen want het is een geweldig Moederdag- en natuurlijk ook een verjaardagscadeau.

Wat is Truly Yours? Je krijgt elke maand, voor slechts euro 12,95, een beautybox thuisgestuurd en daarin zitten verschillende luxe producten. In mijn box (zie foto) zat een wimperkruller, een detox voetcrème, een oogpotlood, een Kiehl’s serum, een Lancome lipgloss en IJslandse healing crème. En dat zijn allemaal luxe producten die je best wel wilt proberen en testen. Elke maand zitten er andere producten, samples, mini’s of full sizes in de Truly Yours box. Verder kan je op de site van Truly Yours krijg je tips en adviezen.En als het product bevalt dan je het gelijk, via Truly Yours, bestellen.

Als je de Truly Yours box bestelt heb je hem de volgende dag al in huis en je kunt je abonnement altijd weer stop zetten. Je kunt hem ook, 3 maanden lang, cadeau geven aan je moeder, vriendin of zus.

Tags:, ,

Laat je reactie achter

nieuw Max-Factor-Colour-Elixir-Gloss
nieuw
nieuw Colorescience_Mineral_Makeup
Word lid van de Shoppen.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op shoppen.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
coisa original
bf masks
Max-Factor-Colour-Elixir-Gloss
WP_20140410_22_00_03_Pro
Advertentie