naar boven naar homepage

Greenland Pure & White

door Constance op 20-12-2011

Een van de allereerste producten die ik getest heb voor shoppen.blogo.nl waren de producten van Greenland. (Je kunt die test nalezen.)

Greenland is niet stil blijven zitten en zij hebben nu een speciale lijn ontwikkeld: de Pure & White lijn en deze serie is gebaseerd op gecertificeerde biologische ingrediënten en alle producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, parabenen, NLES of minerale oliën. En Greenland Pure & White heeft ook het ECOCERT guarantee gekregen, wat betekent dat deze serie natuurlijk en gecertificeerd biologisch is.

Het assortiment van Greenland Pure & White bestaat uit de varianten Bulgarian Rose & Patchouli, Italian Lime & Vanilia, French Lavender & Rosemary en Cotton Flower & White Lotus en is oa. te koop bij Etos of online.

Tags:, , , ,

2 Reacties

  1. Ike zegt:

    Ik zal dit eens gaan shoppen! Goede producten!:)

  2. [...] Greenland Pure & White News] Tweet Greenland Pure & White Greenland is niet bauchfett stil blijven zitten en zij hebben nu een speciale lijn ontwikkeld: de Pure & White lijn en deze serie is gebaseerd op gecertificeerde biologische ingrediënten en alle producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, … Read more on Ladygadgets.blogo.nl (Blog) [...]

Laat je reactie achter

nieuw VisaCare
nieuw aldi
nieuw
Word lid van de Shoppen.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op shoppen.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
duo boots
Genova-E-go
kartell by laufen
door Constance op 19-07-2014

Kartell badkamermeubels

0
mirror power
vaseline spray & go
Advertentie