naar boven naar homepage

Greenland Pure & White

door Constance op 20-12-2011

Een van de allereerste producten die ik getest heb voor shoppen.blogo.nl waren de producten van Greenland. (Je kunt die test nalezen.)

Greenland is niet stil blijven zitten en zij hebben nu een speciale lijn ontwikkeld: de Pure & White lijn en deze serie is gebaseerd op gecertificeerde biologische ingrediënten en alle producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, parabenen, NLES of minerale oliën. En Greenland Pure & White heeft ook het ECOCERT guarantee gekregen, wat betekent dat deze serie natuurlijk en gecertificeerd biologisch is.

Het assortiment van Greenland Pure & White bestaat uit de varianten Bulgarian Rose & Patchouli, Italian Lime & Vanilia, French Lavender & Rosemary en Cotton Flower & White Lotus en is oa. te koop bij Etos of online.

Tags:, , , ,

2 Reacties

  1. Ike zegt:

    Ik zal dit eens gaan shoppen! Goede producten!:)

  2. [...] Greenland Pure & White News] Tweet Greenland Pure & White Greenland is niet bauchfett stil blijven zitten en zij hebben nu een speciale lijn ontwikkeld: de Pure & White lijn en deze serie is gebaseerd op gecertificeerde biologische ingrediënten en alle producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, … Read more on Ladygadgets.blogo.nl (Blog) [...]

Laat je reactie achter

nieuw Ritzo_producten zwart
nieuw ghd styler
nieuw aveda model
Word lid van de Shoppen.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op shoppen.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
Colorescience_Mineral_Makeup
Ritzo_producten zwart
ipanema
door Constance op 09-04-2014

Ipanema slippers

0
ghd styler
aveda model
Advertentie